Quickspin gokkasten

Een andere website waar we gek op zijn is die van Zweedse spellenmaker Quickspin. Dit bedrijf heeft zich gespecialiseerd op het gebied van het maken spelletjes met gokkasten. In tegenstelling tot veel andere producenten maken zijn zelfs helemaal geen andere spellen. De spellen van deze ontwikkelaar zijn niet alleen erg mooi maar hebben allemaal een ander thema. Deze staan allemaal op de website en de spellen kun je hier bekijken http://quickspin.com/our-portfolio/ Misschien ken je de gokkast met de naam Crystal Queen wel of misschien heb je er in ieder geval wel eens van gehoord. Dit spel is één van de bekendste en meest populaire gokkasten. De het team van de Zweedse ontwikkelaar Quickspin was verantwoordelijk voor de productie van dit spel.

Crystal Queen
Dit was één van de eerste spellen die een aantal jaar geleden erg populair werd bij online spelers. De naam van het spel geeft al aan waar het spel over gaat. In een landschap met sneeuw en ijs moet je op zoek naar de Crystal Queen, oftewel de Kristallen Koningin. Dit spel heeft in tegenstelling tot traditionele gokkasten geen drie maar vijf rijen. Wat wel hetzelfde werkt als bij traditionele gokkasten is dat het punten oplevert als je drie dezelfde symbolen op een rij hebt. Deze symbolen hoeven niet precies naast elkaar te staan, zolang de zijkanten van de afbeeldingen elkaar raken is dit goed voor een bonus. Bij dit spel kun je ook bonussen verdienen door verschillende keren achter elkaar drie op een rij hebt. Daardoor kunnen de bedragen die je bij dit spel kunt winnen snel oplopen.

Dit spel is echt een klassieker en zonder twijfel het meest bekende spel dat Quickspin ooit heeft gemaakt. Maar het bedrijf ontwikkelt steeds nieuwe spellen en er komen steeds meer bijzondere spellen bij. Vaak zie je dat nieuwe spellen voor de gokkast heel populair zijn als deze net nieuw zijn. Wij wilden graag weten welke spellen die op deze website staan in Nederland het meest populair zijn. Dit hebben we voor je uitgezocht en hieronder geven we een korte beschrijving van de drie gokkasten die in Nederland het populairst zijn:

1) Big Bad Wolf
Het thema van deze gokkast is het sprookje van de wolf en de drie biggetjes, of zoals in het Engels ‘Big Bad Wolf.’ De afbeeldingen bij deze gokkast zijn onder andere cijfers, letters en natuurlijk de drie biggetjes. Om veel geld te verdienen moet je dan ook op zoek naar drie dezelfde afbeeldingen van de biggetjes. Anders dan je zou verwachten zorgen drie afbeeldingen van de wolf ook voor een bonus. Daarmee ontgrendel je de wolf en kun je 10 keer gratis spinnen.

2) Jewel blast
Dit spel houdt het wat simpeler dan de wolf en de drie biggetjes maar het is zeker net zo leuk om te spelen. Als je op de gokkast aan het spelen bent moet je op zoek naar minimaal drie dezelfde edelstenen. Dat kunnen bijvoorbeeld diamanten, parels of robijnen zijn. Het bijzondere aan dit spel is dat zolang je drie dezelfde afbeeldingen op een rij hebt je niet opnieuw hoeft te draaien. Zo kun je dus veel extra punten (en geld) verdienen zonder dat je dat een enkele spin kost.

3) Spinions
Spinions is waarschijnlijk de meest zonnige gokkast waarop je ooit hebt gespeeld. Het thema van de gokautomaat is een tropische eiland met palmbomen en stranden. De afbeeldingen in dit spel zijn dan ook tropische cocktails, frisse kokosnoten en ananassen met een rietje. Maar de meeste punten krijg je als je drie keer de afbeelding krijgt waar ‘Bonus’ of ‘Wild’ op staat. Je kunt Spinions en alle andere gokkasten van Quickspin spelen op de website NederlandseGokkasten.com.