Netent Gokkasten

Eén van onze favoriete websites waar je op gokkasten kunt spelen is zonder twijfel NetEnt. Dit is een van oorsprong Zweeds bedrijf dat veel verschillende online spellen heeft. Je kunt deze website bezoeken en alle spellen bekijken die je via deze website kunt spelen door naar NetEnt.com te gaan. Verder is het een van de mooiste websites. Je kunt op deze website enorm veel verschillende spellen spelen maar onze aandacht richt zich natuurlijk vooral op de online gokkasten.

Je vindt er enorm veel verschillende spellen en enorm veel verschillende gokkasten. Zo heb je spellen waarbij je op een ‘ouderwetse’ gokkast speelt en je aan de hendel moet trekken om het spel te spelen. Maar er zijn ook zeer moderne en zelfs futuristische gokkasten. Je kunt het zo gek niet bedenken want op deze internetpagina vindt je gokkasten in allerlei verschillende kleuren, vormen en formaten. Hier heb je bijvoorbeeld gokkasten met verschillende thema’s en onderwerpen. Daarbij kun je denken aan pretparken, films, sprookjes en muziek.

Populaire gokkasten
De gokkasten op deze website behoren tot de meest populaire gokkasten ter wereld. Hoewel deze spellen over de hele wereld worden gespeeld kan het per land verschillen welke fruitautomaten het meest populair zijn. Eigenlijk zou je van elk land ter wereld een andere top 3 kunnen maken met de populairste gokkasten die je op NetEnt kunt vinden. Wij zijn natuurlijk vooral geïnteresseerd in het feit welke gokkasten op deze website in Nederland het meest populair zijn. De top 3 van Nederland bestaat uit deze gokkasten: Starburst, Gonzo’s Quest and Mega Fortune. De namen van deze gokkasten zijn al erg spectaculair en klinken zeer veelbelovend. Daarbij zijn deze drie gokkasten ook nog eens erg leuk om op te spelen. Hieronder zullen we alle drie de gokkasten kort de revue laten passeren:

1) Starburst
Anders dan de naam doet vermoeden heeft dit spel niet het sterrenstelsel als thema. Deze gokkast heeft het thema edelstenen. Waar gokkasten vooral vroeger vaak afbeeldingen van fruit hadden (vandaar ook de naam fruitautomaat of fruitmachine) kunnen dit tegenwoordig afbeeldingen van zo’n beetje alles zijn. In dit geval heeft het spel Stardust afbeeldingen van diamanten, smaragden en saffieren, robijnen en het geluksgetal 7. Daarbij heb je de hoofdprijs of de jackpot als je het plaatje met het nummer 7 vijf keer op een rij hebt. Stardust is dus geen traditionele maar een moderne online gokkast met vijf in plaats van drie rollen.

2) Gonzo’s Quest
De naam van het spel zegt het eigenlijk al: Gonzo is op een missie. En zijn missie is het vinden van de schat. Eigenlijk is Gonzo dus op zoek naar zijn eigen vorm van de jackpot. Om de schat te vinden moet je bij deze gokkast de schatkaart compleet krijgen. Dit kun je bereiken door op de knop te drukken waarna er nieuwe delen van de schatkaart op hun plek vallen. Maar vallen deze delen van de kaart ook op de juiste plek? Door punten te verdienen kun je verdubbelaars voor dubbele of driedubbele punten verdienen. Ook kun je sparen voor de zogenaamde lawines. Bij een lawine komen er meerdere stenen uit de lucht vallen wat de kans groter maakt dat je de schat vindt. Dit is zeker een van de leukste en meeste afwisselende gokkasten die we ooit hebben gespeeld.

3) Mega Fortune
De laatste gokkast in de top 3 van Nederland is Mega Fortune. En inderdaad, als je het goed speelt en het geluk een beetje meezit kan dit spel je inderdaad een fortuin opleveren. Tijdens dit spel waan je je in de wereld van de rijken der aarde. In het spel vindt je allerlei luxe spullen zoals limousines, glazen dure champagne en peperdure horloge. Ook deze gokkast heeft geen fruit op de rol staan maar dure sieraden, flessen wijn en dikke sigaren.

Wist je trouwens dat je al deze spellen gewoon op NederlandseGokkasten.com kunt spelen?